Tai miksi näitä nyt voisi kutsua. Teki mieli pitkästä aikaa graavilohta ja kun muistin vielä pakkasessa
olevan muutaman "markkinarinkelin" ja oliskohan Hellapoliisilla
aikoinaan ollut tämän tyylinen ohje, niin siitä se sitten lähti.
Rinkeli halkaistu ja paahtimessa paahdettu (ja puolikkkaatkin vielä kahtia, eli yhdestä rinkelistä tuli 4 palaa), päälle kevyesti sipaistu Creme Bonjour yrttituorejuustoa ja graavilohen palanen.
Oikein hyvä pikkusuolainen, vaikkapa tuleville kevään juhlille. Juhlavammaksi saa laittamalla koristeeksi tilliä/persiljaa mutta mä en nyt laittanut, kun ihan muuten vain näillä herkuttelin.
Rinkeli halkaistu ja paahtimessa paahdettu (ja puolikkkaatkin vielä kahtia, eli yhdestä rinkelistä tuli 4 palaa), päälle kevyesti sipaistu Creme Bonjour yrttituorejuustoa ja graavilohen palanen.
Oikein hyvä pikkusuolainen, vaikkapa tuleville kevään juhlille. Juhlavammaksi saa laittamalla koristeeksi tilliä/persiljaa mutta mä en nyt laittanut, kun ihan muuten vain näillä herkuttelin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥