Eetuhan
siis täytti perjantaina 9-vuotta ja tänään sunnuntaina sitten tarjottiin
päiväkahvit kera kakun ja pikkuleipien ihan vain isäntäväen porukoille.
Tarjolla oli TUC-suolakeksejä Creme Bonjour tuorejuustojen (aurinkokuivattu tomaatti ja yrttitarha) kera
luu- ja mansikka pikkuleipiä, jäätelövaahtokarkkeja ja Englannin lakritseja ihanassa Siiri-kerrosvadissa.
Suklaakakkua,
jossa päällä vaahtokarkkimassasta luu-kuvioinen liina
ja sisällä mansikka-sydän
Eli tämä suklaakakku oli nyt viimein tehty joululahjaksi
saamallani sydän-täytevuoalla. Taikinan otin omista ohjeista
(kirjoittelen sen joskus) mutta vuoat olivatkin sen verran isoja, ettei
taikina riittänyt kuin isompaan, eli alempaan vuokaan.
Olin sitten laiska ja ostin pienempään, eli ylempään, kaupasta
semmoisen valmispussin, mihin ei tarvi kuin vesi ja öljy lisätä. Siksi
taikinoissa on väri eroa. Täytyy kyllä sanoa, että oma taikina oli
paremman makuista mutta tuo kaupan oli kosteampaa. Hyvä äkkivieras vara
kaapissa ja mökillä.