Edellisenä viikonloppuna oltiin kummipojan 4v. juhlissa, jonne äitinsä oli tehnyt mutakakkkua. En ollut aikaisemmin maistanut sellaista kakkua, mutta mielessä ja tekolistalla se on kummitellut. Kakku oli aika makeaa, niinkuin sen kuuluukin ollakin.
No, päätinpä sitten ottaa härkää sarvista ja kokeilla itsekin mutakakkua ála karppi.
Ohje löytyy TÄÄLTÄ. Minä käytin ihan Fazerin tummaaleivonta suklaata enkä laittanut sokeria ollenkaan. Ihan paljaaltaan syötiin (ei siis vaniljajätskin kans, vaikka se varta vasten ostettiin) ja hyväähän tuo oli, ei ollut liian makeaa.
Pidin uunissa 15min ja tältä näytti sisus. En nyt tiedä onko tuo "oikean näköistä" mutta kyllä se sellaista "raa'an oloista" oli sisältä, joten eikö se sitten onnistunut?
No, päätinpä sitten ottaa härkää sarvista ja kokeilla itsekin mutakakkua ála karppi.
Ohje löytyy TÄÄLTÄ. Minä käytin ihan Fazerin tummaaleivonta suklaata enkä laittanut sokeria ollenkaan. Ihan paljaaltaan syötiin (ei siis vaniljajätskin kans, vaikka se varta vasten ostettiin) ja hyväähän tuo oli, ei ollut liian makeaa.
Pidin uunissa 15min ja tältä näytti sisus. En nyt tiedä onko tuo "oikean näköistä" mutta kyllä se sellaista "raa'an oloista" oli sisältä, joten eikö se sitten onnistunut?