Elikkä ostin ennen joulua semmoisen uuden FloraKuohun, mitä voi käyttää ruoan laitossa ja leipomisessa. No sen päivänmäärä alkoi lähestyä, joten tein sitten Isoäidin kakun, jonka ohjeen otin Herkkujen Pikkujättiläisestä mutta se myös löytyy Nasuttajalta ja Valkosuklaalta. Ohjeen tein kaksinkertaisena ja laitoin koko purkin (250ml). Tästä taikina määrästä mulla tuli yks iso ja kaks "lumiukko" kakkua.
Kakusta tuli erittäin hyvää mutta pinnat hieman kärähti. Silikonivuoissa paistoin, joten kyselenkin nyt vinkkejä, miten nuo kakut sais paistettua ilman tummia pintoja?!? Mullakun tahtoo olla se ongelmana...
Tässäpä kuvaa sisuksesta. Kakusta tuli mieleen laskiaispullat (mantelilastut) ja tavalliset pullat (kardemumma). Hyvää kyllä oli, vois toistekin tehdä mutta yksinkertaisena.
Ja oikein kaunis ulkokuori.
"Lumiukot", jotka tarttuivat hieman vuokaan kiinni. Ilmeisesti ois pitäny pitempään jäähdyttää, nimittäin aamulla lähti "tarttuneet" osat tosi hyvin irti.
Ja vielä vuoat missä paistoin...
Aikaisemmat kommentit:
Tässäpä kuvaa sisuksesta. Kakusta tuli mieleen laskiaispullat (mantelilastut) ja tavalliset pullat (kardemumma). Hyvää kyllä oli, vois toistekin tehdä mutta yksinkertaisena.
Ja oikein kaunis ulkokuori.
"Lumiukot", jotka tarttuivat hieman vuokaan kiinni. Ilmeisesti ois pitäny pitempään jäähdyttää, nimittäin aamulla lähti "tarttuneet" osat tosi hyvin irti.
Ja vielä vuoat missä paistoin...
Aikaisemmat kommentit:
Ent-tu
kirjoitti 10.01.2011 - 11:50
Tosi kiva, että kakut eivät aina ole ihan täydellisiä :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥