Canelian keittiöstä bongasin, että kauppoihin on tullut uutta maustettua rahkaa, Tiramisua. Eksyipä yksi purkki kärryyn, jotta sitä voisi testata. Tein sitten sunnuntain jälkkäriksi rommi-tiramisurahkaa (idea myös Canelialta). Hyvää oli. Tiramisussa oli aika vahva kahvin maku mutta ei se mua ainakaan haitannu. Voisinpa kuvitella syöväni tätä rahkaa suoraan purkistakin... Ja varmaan täytteenä on hyvää.
- Pikku rasia rusinoita liuotetaan rommissa
(mulla oli n. 5tuntia ja n.6 tl rommia)
- vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi ja lisää rahka
- valuta rusinoista ylimääräinen rommi pois ja sekoita kerma-rahkaseokseen
- anna vähän aikaa tekeytyä jääkaapissa
- tarjoile!
Hyvää oli eikä rommikaan kovin paljoa maistunut!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥