Pages

tiistai 21. syyskuuta 2010

Rommi-tiramisu rahka

Canelian keittiöstä bongasin, että kauppoihin on tullut uutta maustettua rahkaa, Tiramisua. Eksyipä yksi purkki kärryyn, jotta sitä voisi testata. Tein sitten sunnuntain jälkkäriksi rommi-tiramisurahkaa (idea myös Canelialta). Hyvää oli. Tiramisussa oli aika vahva kahvin maku mutta ei se mua ainakaan haitannu. Voisinpa kuvitella syöväni tätä rahkaa suoraan purkistakin... Ja varmaan täytteenä on hyvää.
  • Pikku rasia rusinoita liuotetaan rommissa
(mulla oli n. 5tuntia ja n.6 tl rommia)
  • vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi ja lisää rahka
  • valuta rusinoista ylimääräinen rommi pois ja sekoita kerma-rahkaseokseen
  • anna vähän aikaa tekeytyä jääkaapissa
  • tarjoile!
Hyvää oli eikä rommikaan kovin paljoa maistunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥