Tomatopasta with bacon
- tomaattimurskaa purkki, n.300g (tai itse tehtyä, mä olin laiska)
- Amerikan pekonia pkt
- parmesanjuustoa
- pastaa
* Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi. Kypsennä pari minuuttia tilkassa rasvaa.
* Lisää tomaattimurska päälle ja anna kiehua hiljalleen.
* Keitä sillä välin pasta ohjeen mukaan.
* Ripottele annoksen päälle vielä parmesanjuustoa.
Jälkkäriksi nautittiin tämmöistä suklaa-rommi"pikareita". Tätä voisi varmaan jonkun kakunkin välissä käyttää, oli aika paksun tuntoista mutta herkullista. Rommi mukavasti lämmitti kurkkua. Ohje on Ruokasuosikit Suklaa -kirjasta, jonka löysin kirjakaupasta.
Suklaa-rommipikarit (6:lle)
225 g tummaa suklaata
4 kananmunaa keltuainen ja valkuainen erotettuina
6 rkl hienoasokeria
4 rkl tummaa rommia
4 rkl kuohukermaa
* Sulata suklaa ja anna jäähtyä hieman.
* Vaahdota keltuainen ja sokeri kulhossa kuohkeaksi.
* Valuta suklaa keltuaisseokseen ja hämmennä se, rommi ja kuohukerma varovasti joukkoon.
* Vaahdota valkuaiset puhtaassa kulhossa ilmavaksi. Hämmennä valkuaiset varovasti kahdessa erässä suklaaseokseen.
* Jaa tarjoiluastioihin ja nosta vähintään 2 tunniksi jääkaappiin.
* Koristele suklaakuvioilla ja tarjoile kermavaahdon kanssa, jos haluat.
Aikaisemmat kommentit:
SakariSokeri
kirjoitti 03.09.2010 - 07:54
Ompa kaunis jälkiruoka-annos!
MinnaT
kirjoitti 03.09.2010 - 15:56
Kiitos SakariSokeri. Tarkoitus oli ottaa sisus muffinuvuoasta pois ja
tarjoilla sitten mutta se olikin sen verran löysää ettei onnistunut...
Mutta kävise nuinkin :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥