Kakun olisi tuohon vuokaan voinut tehdä 1,5-kertaisena, olisi tullut korkeampi. Mutta kyllä se tälläkin määrällä ihan tarpeeksi nousi :)
Piimäkakku
4
dl vehnäjauhoja
2
dl sokeria
1
tl soodaa
½
tl inkivääriä
1
tl kanelia
2 munaa
1-2
dl rusinoita karpaloita
½
dl siirappia, vaaleaa
1
dl voi- tai margariinisulaa
2
dl piimää tai hapanta kermaa
Sekoita
kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää muut ainekset joukkoon. Sekoita
mahdollisimman vähän. Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun vuokaan. Paista
noin tunti 175-asteisessa uunissa.
Tämä oli elämäni ensimmäinen piimäkakku ja oli sen verran helppo ja hyvä, että varmasti tulee toistekin tehtyä :) Suosittelen muillekin, tässä ei nimittäin tarvinnut edes vatkaimia!
Tämä oli elämäni ensimmäinen piimäkakku ja oli sen verran helppo ja hyvä, että varmasti tulee toistekin tehtyä :) Suosittelen muillekin, tässä ei nimittäin tarvinnut edes vatkaimia!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥