sekä mikro-omppupiirakkaa |
Perhosmuffinit
* mokkapalataikina muffinipellillä
* leikkaa muffineista "hattu" pois ja leikkaa kahtia
* purstota kermaa tms. ja asettele leikattu hattu siiviksi
Helpot poropiiraat
12 kpl
6 kpl torttutaikinalevyjä
n. 100g poronleikkelettä paloiteltuna
hieman timjamia
1/5 pkt créme bonjour savuporo tuorejuustoa
n. 0,5 dl maitoa
1 muna
6 kpl torttutaikinalevyjä
n. 100g poronleikkelettä paloiteltuna
hieman timjamia
1/5 pkt créme bonjour savuporo tuorejuustoa
n. 0,5 dl maitoa
1 muna
Sulata torttutaikinalevyt ja jaa levyt kahtia eli neliöksi. Painele palanen muffinssivuuan pohjalle. Valmista täyte. Ohenna tuorejuusto maidolla. Sekoita joukkoon muna ja poro sekä timjami. Jaa täyte pohjien päälle. Sulje piiraat nipistämällä kulmat yhteen. Voit halutessasi voidella munalla, minä en voidellut. Paista 225 asteisessa uunissa n. 20 min tai kunnes saavat vähän väriä. Parhaimmillaan tuoreena. Koristele timjamilla.
Aikaisemmat kommentit:
Maca kirjoitti 23.02.2012 - 17:58
Onpa ollut herkut!
Taija kirjoitti 24.02.2012 - 13:22
Onneksi olkoon, voitit blogini arvonnassa :)
Nam mitä herkkuja..
MinnaT kirjoitti 24.02.2012 - 15:13
Kiitos, hyviä olivat, varsinkin nuo poro-jutut :)
Taija: WAU, kiitoksia!!!
Pioni
kirjoitti 26.02.2012 - 09:39
Poropiiraat kuulostaa tosi hyvälle. Pitäisi kokeilla kun vaan ehtii.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥