Kun ensimmäiset oli niin hyviä ja mysliäkin vielä jäi, niin ajattelin tehdä patukoita lisää, tulee myslit paremmin syötyä. Ensimmäisten patukoiden kohdalla tuli mieleen, että näihin voisi jotain karkkiakin lisätä.
Maku-lehdestä oon aikoinani ottanut vähän erilaisemman ohjeen talteen ja siinä oli käytetty vaahtokarkkeja ja suklaarouhetta mutta kun minulla ei näitä ollut, korvasin ne turkinpippuri- ja tuttifrutti rouheella. Maku-lehden alkuperäinen ohje löytyy TÄÄLTÄ. Tässä kuitenkin ohje miten minä tein.
Näistä tuli hieman harmahtavia ulkonäöltään, johtuen varmaankin
tuosta turkinpippuri rouheesta. Siitä huolimatta nää oli ehkä vielä
parempia kuin ekat, osa koemaistajistakin sanoi, että "hieman enemmän
potkua kuin ekoissa". Mutta ekatkin oli hyviä, riippuu ihan millaisesta
itse kukin tykkää, minä tykkäsin molemmista. Tämmöistä mysliä käytin molemmissa patukoissa, tässä oli valmiiksi jo hieman marjojakin.
Aikaisemmat kommentit:
Maku-lehdestä oon aikoinani ottanut vähän erilaisemman ohjeen talteen ja siinä oli käytetty vaahtokarkkeja ja suklaarouhetta mutta kun minulla ei näitä ollut, korvasin ne turkinpippuri- ja tuttifrutti rouheella. Maku-lehden alkuperäinen ohje löytyy TÄÄLTÄ. Tässä kuitenkin ohje miten minä tein.
25 g voita
2 rkl kermaa
n. 40 g turkinpippuri karkkirouhetta
n. 40 g tuttifrutti karkkirouhetta
600 g mysliä
Kuumenna kattilassa voi, kerma ja
karkit kastikemaiseksi. Siirrä kattila sivuun ja kääntele joukkoon
myslit. Levitä leivinpaperille ja anna jäähtyä. Leikkaa haluamasi
kokoisia palasia.
Aikaisemmat kommentit:
Herkkusuu
kirjoitti 23.02.2011 - 13:05
Pitäs itsekin kokeilla näitä myslipatukoita ja kun niitä jossain
vaiheessa innostun tekemään niin teen kyllä sinun ohjeittesi kanssa.
MinnaT
kirjoitti 24.02.2011 - 16:12
Kiitos :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥