Välipalapatukat (n.10 kpl)
2,5 dl Fazer Alku Sadonkorjuupuurohiutaleita
100 g (1 levy) Fazer Premium -leivontasuklaata
1/2 dl kuivattuja marjoja
3 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
3/4 dl (n. 65 g) kylmäpuristettua kookosöljyä tai voita
ripaus suolaa
Sulata kookosöljy/voi kattilassa ja lisää sekaan vaahterasiirappi/hunaja. Rouhi puolet suklaasta. Sekoita puurohiutaleet, marjat, suklaarouhe ja suola. Lisää rasvaseos ja sekoita tasaiseksi. Vuoraa n. 10x20-senttinen leipävuoka kelmulla ja lusikois seos vuokaan. Käännä kelmu seoksen päälle ja painele seos sormin tiiviiksi. Anna jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa patukoiksi. Sulata loput suklaasta ja sivele suklaata patukoiden päälle. Säilytä patukat jääkaapissa.
Herkullisen näköistä!
VastaaPoistaHyvältä kuulostaa...
VastaaPoistaTosi herkulliselta vaikuttaa =)
VastaaPoistaHerkullisia olivat mutta eivät taida mitenkään terveellisiä olla :D Levy jo hävinnyt jääkaapista ja eilen tein, eli liian hyvää! :D
VastaaPoistaHihii tässä ohjeessa ei ole pähkinöitä, pakko kokeilla josko uppoaisi perheen pähkinäallergiselle, olisi niin näppärä eväs välipalaksi kouluun jos ruoka ei ole maistunut.
VastaaPoistaHyvin vaan pakata ettei sula :D
Poista