Äitienpäiväksi tekemästä kakusta jäi kermaa, joten "tuhlasin" sen kermakakkuun. Ohje on sama kuin aikaisemmin, tein vain 1,5-kertaisena, koska paistoin sen vuoden alussa hankkimaani Heritage-vuokaan.
Jäihän se vieläkin hieman vajaaksi, eli 2-kertaisena olisi varmaan
sopiva tähän vuokaan. Pölysokerilla hunnutettu kakku on kaunis mutten
nyt sitä tehnyt, kun puolet menee kuitenkin pakkaseen... Hunnutetaan
palaset.
Illalla onkin hyvä juoda kakkukahvit kihlapäivän kunniaksi.
Aikaisemmat kommentit:
Illalla onkin hyvä juoda kakkukahvit kihlapäivän kunniaksi.
Aikaisemmat kommentit:
Herkkusuu
kirjoitti 16.05.2012 - 18:20
Todella kauniin muotoinen kakku. Tuollainen nykyaikainen vuoka
täytyisi hankkia itsellenikin. Jotenkin perinteisen mallisen kakku alkaa
olla sellaista mummotyyliä :=) |
||
redrose82
kirjoitti 16.05.2012 - 22:07
Tosi kaunis todellakin tuo muoto. Meil on huomenna kihlajaispäivä mut
tänään käytiin sen kunniaks kahdelleen syömäs ulkona kolmen ruokalajin
illallinen :) |
||
MinnaT
kirjoitti 17.05.2012 - 12:01
Juhlavan näköisiä kakkuja kyllä tulee. Joskus on kyllä ihana
"mummoilla" ja käydä mummon kaapilla mummon vuoan "ryöväysretkellä" :D
|
||
ViliMarika
kirjoitti 17.05.2012 - 18:45
Aivan ihanalta näyttää! Ja varmasti maistuukin. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥