tiistai 9. marraskuuta 2010

Kermaruusuja 2

Mummon nimipäiväkakusta jäi hieman Flora Vispiä ja ajattelin sen käyttää kermaruusujen kokeiluun taas vaihteeksi.

Ensimmäiset kermaruusu kokeiluni oli ihan kuohu kermasta, niin tuli nyt kokeiltua tätäkin. Täytyy kyllä sanoa, että Flora vispistä tuli paremmat, se kun ei niin "sulannut" heti. Tietenkin tässäkin olisi saanut olla jotain vaniljakreemijauhetta hieman tukemassa mutta tämmöisiä sain aikaiseksi ja jotka laitoin pakkaseen odottamaan käyttöä.
Nämä on tehty pienellä ruusutyllalla, sekä semmoisella "suoran" että "kaarevan" muotoisella, oliskohan nuo edessä olevat sillä kaarevalla ja takana suoralla, en nyt muista enää... Ylhäällä vasemmalla ruusunnuppu.

Ja tässä mielestä paras pienillä tyllilla tehty, isommassa kuvassa on alhaalla vasemmalla.

Ja tässä isolla tyllalla tehtyjä ruusuja. Tyllan ostin Kakkupäivillä, Janita kun ystävällisesti toi muutamia (ja osa toivottuja) ihania tavaroita. Tyllan lisäksi ostin sellaisen minikaulimen, jonka kuvaa voi käydä katsomassa täällä ja tyllan täällä
  
Aikaisemmat kommentit:
Henskis kirjoitti 29.11.2010 - 23:49
Olis niin kiva oppia tekeen näitä kermaruusuja! Olisiko sulla mitään hyviä neuvoja miten minäkin onnistuisin niitä tekemään? :D

MinnaT kirjoitti 30.11.2010 - 11:46
Sirpa Leipoi, Leipoi... -blogista vinkkasi, että YouTubesta kannattaa katsella videoita ruusujen tekemisestä. Hakusanaksi YouTubessa laitoin "how to make buttercream roses" ja videoita sitten monena iltana tuijottelin ja kuivaharjottelin välineiden kanssa :) Sitten vaan kerman kanssa pursottelemaan ja ensimmäiset kyllä meni suoraan uusiksi :D Mutta sinnillä eteenpäin!
Eihän nuo vieläkään ole mitään kauniita mutta harjoittelua vaaditaan kaikissa uusissa asioissa ennenkuin ne osaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥