perjantai 16. toukokuuta 2014

SLY27: toukokuun paketti

Siivotessa tulee niin paljon meteliä, että on pakko välillä vilkaista puhelinta, onko joku sattunut tavoitella :) Posti oli! Olisi kuulemma paketti noudettavissa SmartPostista. Ei muuta kuin isännälle soitto, onko missä tulossa, koukkaatko jos laitan koodin... Paketti kainalossahan se sitten kotia tuli :) Jä tämmöistä se sisälsi:* juoksevaa hunajaa
* ruisleseitä
* polkan makuista purkkaa (uusi tuttavuus, piti heti maistaa ja hyvää oli!)
* kuorettomia seesaminsiemeniä (uusi tuttavuus)
* cashewpähkinöitä
* kurpitsansiemeniä (uusi tuttavuus)
* marjamanna (uusi tuttavuus)
* ohjeet vadelmaiseen tuorepuuroon ja kolmeen smoothiehin: mansikka, viher ja villiyrtti
* sekä ihana koirakortti, jossa teksti: "Elä nauttien päivistä kerrallaan, on elämä silloin hauskempaa."

Kiitos parini tästä ihanasta paketista! Kortti on kyllä justiinsa minulle, siitä tulee ihan elävästi koirani Eetu mieleen :) Ja epäilempä, että tuota puuroa jo pitää kokeilla huomisaamuna. Tai siis tänä ilta, eiku... :D Smoothietkin ovat herkullisen oloisia, ne voisivat olla arki-aamun pelastajat. Täytyy kyllä tunnustaa, että villiyrtin ainekset pitää jostain kasvikirjasta katsoa... :D Muutamia tuttuja paketista löytyi mutta nuo uudet tuttavuudetkin ovat sellaisia, mitä olen meinannut ostaa mutta empä ole saanut aikaiseksi :) Taidampa nuita seesaminsiemeniä nakella sämpylöiden päällekin, olisi tarkoitus sellaisia tässä lähiaikoina tehdä.

Ensi kuuta odotellessa, kevyiden aamiaisten parissa!

**********

SLY-ringissä salainen ystävä ilahduttaa omaa ystäväänsä kolmen kuukauden ajan. Kuukausille on mahdollisesti annettu jonkinlainen teema. Nyt on menossa kierros 27 ja toukokuun aiheena on "Kevyet aamiaiset".

7 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥