torstai 11. marraskuuta 2010

Salama McQueen

Nyt uskaltaa tämän näyttää täällä, kun kuva on turvallisesti rikkoontumatta päässyt perille!
Serkun nuorimmaisella on 3-vuotis synttärit ja poika on kova Salama fani. Ajattelin yllättää hänet ja tein tämmöisen kuvan, jonka isänsä saa sitten laittaa tekemänsä kakun päälle. Kuva on maalattu vaahtokarkkimassan päälle.

Lähettämisessähän oli sitten oma jännityksensä: kyselin sähköpostin avulla muutamalta blogilaiselta miten he ovat kuvia lähetelleet, jos ovat joutuneet lähettämään. Monenlaista käärimistä oli ollut ja se olikin pääasia: kääriä kuva niin, ettei se pääse liikkumaan ja jos mahdollista, lähettää vielä "särkyvää" pakettina. Kiitos kaikille vinkeistä ja ISO KIITOS Mint Chocolatelle vinkistä, mistä kuvia löytää.

Eli minun lähetys meni näin: tuo kakkupahvi kuvan alla, kuvan päälle leivinpaperi ja ne käärittynä elmukelmuun ja sitten vielä käärittynä elmukelmun avulla pahviin kiinni. Ei liikkunut kuva, ei. Sitten vielä koko paketti kuplamuoviin. Postissa tulikin sitten ongelma vastaan: ei mahtunut pienimpään laatikkoon ja isompaan olisi taas pitänyt täytettä tunkea enemmän! Noh, laitettiin postineidin kanssa se semmoiseen pahviseen kirjekuoreen ja sinne vielä tukipahvehveja. Kirjettähän ei sitten voinut lähettää "särkyvänä", joten postineiti kirjoitti päälle ettei sitä saa taittaa. Minä sitten täällä jännityksessä odottelen milloin kuva on perillä ja onko se tullut ehkäsenä.

Nyt illalla sitten viimein sain viestin, että kuva on tullut ehkäsenä perille ja oli tykätty, olis kuulemma Eliel halunnut heti tehdä kakun. Mutta jospa hieman vielä malttais.

OIKEIN HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ ELIEL!

Aikaisemmat kommentit:
SakariSokeri kirjoitti 12.11.2010 - 19:41
HIENO MAALAUS! Ja kiitos lähetysohjeista, kun tässä lähikuukausina tarvii postitella :)

MinnaT kirjoitti 13.11.2010 - 16:49
Kiitos, itsekin olin tyytäväinen tuohon kuvaan :) Tuo kakkupahvi oli mulla halk.28cm ja se ei menny siihen pienimpään laatikkoon mutta jos ei laita tuollaista pahvia, niin sitten menis :) Korkeudeltaan laatikko ois ollu kans sopiva.

Marilele kirjoitti 17.11.2010 - 19:29
Hieno maalaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥