Ulkonäöstään huolimatta nämä oli ihan hyviä. Ohje oli Fazerin (täältä) mutta käytin leivontasuklaan tilalla Omar suklaata. Epäonnistuminen johtui varmaan siitä, etten keitellyt seosta tarpeeksi. Huomasin nimittäin Kinuskikissan sivuilta, että hän oli keitellyt omia fudgejaan yli tunnin! Ja sitten kun halusin fudgeihin jotain muotoa, laitoin niitä silikonisiin jääpalamuotteihin... Mutta eihän niistä mitään "muotoja" tullut, kun jäivät löysiksi. Noh, kokemus opettaa ja seuraavalla kerralla ollaan viisaampia eikä kokeilut tähän yhteen epäonnistumiseen kaadu.
Aikaisemmat kommentit:
http://www.mimminkeittio.com/blog/2291998/tummia-ja-vaaleita-fudgeja/
tai valkosuklaisia versioita
http://www.mimminkeittio.com/blog/2459058/karpalo-valkosuklaafudget/
Aikaisemmat kommentit:
Mimmi M
kirjoitti 09.11.2010 - 16:23
Onneksi kuitenkin syötyä tulevat. Tykkäätkö käyttää kondensoitus
maitoa fudgeihin....minätykkään, helppoa ja nopeaa, eitartte keitellä...
jos kiinnostaa, katso esim. alla olevasta alkujaan Nigellan keitiöstä
otetulla ohjeella tehtyjä minun blogissani..... http://www.mimminkeittio.com/blog/2291998/tummia-ja-vaaleita-fudgeja/
tai valkosuklaisia versioita
http://www.mimminkeittio.com/blog/2459058/karpalo-valkosuklaafudget/
Mimmi M
kirjoitti 09.11.2010 - 16:23
....sorry, unohtui linkki edellisestä kommentista...
Miimi
kirjoitti 15.11.2010 - 23:26
Koitin viime viikolla kanssa ekaa kertaa tehdä itse fudgea, noh ja niin pipariks meni. :PSokeri jäi sulamatta ja liian löysäksi jäi seos vaikka sitä tunnin keittelin. Kellokin alkoi jo vetelemään niin hirveästi, ettei yksinkertaisesti enää jaksanut notkua hellan äärellä.
Paremmalla onnella ja ajalla seuraavan kerran. :)
MinnaT
kirjoitti 16.11.2010 - 11:10
Kiitos vinkeistä.MimmiM: mullakin on tuo Nigellan ohje, en vain jaksanut alkaa "suomentamaan" sitä tuohon hätään :D Mutta jos nyt jouluksi kokeilis tuolla versiolla tehdä pieniä herkkupaloja.
Miimi: kyllä me vielä fudget saadaan aikaiseksi :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥