perjantai 19. maaliskuuta 2010

Kermakakku

Kermassa oli eilen viimeinen käyttöpäivä ja kun sattui olemaan Eetun-päivä, niin eikö se tarkoita sitä, että "pitää" tehdä kakku...?! Ohje saatu mummolta, joka on saanut sen siskoltaan. Kakku mainostettiin "maukkaaksi ja meheväksi" ja sitä se kyllä oli. Suosittelen!

Kermakakku
2 dl kermaa
2 munaa
2 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Munat, sokeri ja kerma vaahdotetaan. Lisää taikinaan vehnäjauho, johon sekoitettu leivinjauhe. Paista 200 asteessa ainakin puoli tuntia, tarkista kypsyys ja paista pitempään jos tarvis. Mulla riitti tuo puol tuntia.

Aikaisemmat kommentit:
Pioni kirjoitti 19.03.2010 - 20:30
Tätä olisi kyllä mukava maistaa. Ihanan yksinkertainen ohje.

Sari kirjoitti 23.10.2011 - 20:20
Aivan ihana kakku ja nopea ja helppo :)
Just niin mun kakku ja helposti voi lisätä jutskia sekaan jos haluaa. Iso kiitos!

ilmari kirjoitti 12.05.2012 - 21:35
kannattaa antaa olla yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥