keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Perhosmuffinit

Jääkaapissa oli vaahtoutuvan vaniljakastikkeen viimeinen käyttöpäivä lähestymässä. Lättyjä oli tarkoitus tehdä ja niiden kaveriksi kastike mutta muffinit veivät voiton. Niitä kun ei ollu pitkään aikaan tehny ja SLY:täni sain viimeisessä paketissa muffini tarvikkeita, niin eihän siinä ollu paljon sitten miettimistä.
Tämmöisen koristelu idean oon joskus jossakin nähnyt (en taaskaan muista missä), joka on jäänyt korvan taakse kummittelemaan ja odottamaan toteutusta. Muffinit tehty Tiinan kammarin suklaa-kookos muffini ohjeella, kun kookoshiutaleitakin kaapissa oli... Ohjetta sen verran muokkasin, että laitoin kaakaojauheen tilalla sulatettua suklaata n.80 g.

Ristiäis kakusta jäi kermaa hieman ja ajattelin kokeilla uudestaan tuota kaksväristä pursottamista. Nyt laitoin kermat niinkuin ne pitää ja heti tuli parempaa jälkeä! Näillä sitten herkuteltiin, kun kummityttö tuli etelästä pitkästä aikaa käymään. Kyllä tytöille ja pikku-ukolle maistui, niinkuin myös isommille.
(Muffinit on siis tehty samana päivänä kuin ristiäiskakku, postaus vaan jääny... Pakkaseen menivät heti, kun niille oli käyttöä viikon päästä...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥