maanantai 7. syyskuuta 2015

Raparperista

Postauksia roikkuu... Ja niitä pikkuhiljaa taas tänne tippuu :D

Raparperia tuli alkukesästä äidiltä ja miehen mummolasta niin paljon, etteivät millään mahtaneet loppua :D Siitä tuli tehtyä piirakkaa muutamat kerrat, kiisseliä ja tätä hilloakin. Tämän hillon tein samalla ohjeella kuin muutkin hillot olen viime aikoina tehnyt. "Mausteeksi" laitoin Turkin vaniljaa. Ohjeesta tuli iso purkki ja piltti purkki, jonka annoin enolle :) Hyvää hilloa oli ja tottakait sitä piti sitten lättyjä tehdä ja niiden kanssa maistella ,)


Raparperia tuli tuhlattua myös pitkästä aikaa kiisseliin, tietysti raparperi-mansikka -versiona :D


2 kommenttia:

  1. Niin roikkuu täälläkin.. Mutta pikku hiljaa hyvä tulee.. ;) Minä keittelin kanssa kaikki raparperit hilloiksi, hyvää vaikka vaniljajätskin kanssa kun sain aika kirpsakkaa hilloa aikaiseksi.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina ei jaksa/ehi heti postailla :) Oi, vaniljajätskin kans herkkua, nam! Sen kanssa itsekin tykkään.

      Poista

Kiitos kommentista ♥