tiistai 16. huhtikuuta 2013

Isoäidin hillotangot

Paitsi minun tapauksessa "Äidin hillotangot" :D Äitini nimittäin teki monesti näitä, kun olin pieni. Keksit oli oikein helppotekoisia ja hyviä, tulee varmasti tehtyä toistekin. Useasta reseptistä olen näin sanonut ja kyllä tehnytkin, en vain tänne viitsi niitä laittaa, koska saattaisi tulla monta samanlaista peräkkäin ja koska tämä on "muistikirja mulle", niin eihän siinä ole mitään järkeäkään laittaa samaa ohjetta moneen kertaan :D
ISOÄIDIN HILLOTANGOT
n.40 kpl

125 g huoneenlämpöistä voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
paistonkestävää hilloa/marmeladia

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna. Sekoita vehnäjauhdot ja leivinjauhe ja lisää ne voiseokseen. Nosta jääkaappiin n. 30 minuutiksi.
Kuumenna uuni 200-asteeseen. Muotoile massasta paksuhkoja, hieman litteitä pötkylöitä ja aseta ne pellille leivinpaperin päälle. Paina etusormella ura hilloa varten. Levitä hillo. Paista uunin alatasolla 10 minuuttia. Leikkaa pikkuleivät viistoon ja anna jäähtyä.
Isoäidin hillotangot ja Söpöt sydämet
Keksit menossa pakkaseen talteen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥