Open Café
-blogista löysin tämmöisen ihanan tonnikalapiirakan ohjeen. En olekaan
aikaisemmin tehnyt tonnikalasta piirakkaa, kinkku- ja jauhelihapiirakkaa
on tullut useimmiten tehtyä ja muutaman kerran broileri- ja
lohipiirakkaa (löytyvät Suolaiset leivonnaiset kategoriasta).
Oli kyllä hyvää piirakkaa ja teen varmasti toistekin. Minä hieman muokkasin ohjetta:
- käytin jauhoina Myllyn Graham
täysjyvävehnäjauhoja, jolloin pohjasta tuli ihanan kuituisa ja pienestä
palasta piirakkaa tuli täyttävä olo
- Lisäksi sipulisekoitus-cuisinen vaihdoin
yrtti-valkosipuliin, kun kaupassa ei ollut tuota sipulikeoitusta. Tämä
sopi tosi hyvin tähän, antoi semmoista pirtsakkaa makua.
Ja meni alas sellaisillakin henkilöillä, jotka eivät niin
valkosipulista välitä, kunhan ei sanonut, että siinä on valkosipulia
- Punasipulia en laittanut ollenkaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥