Tätä ajattelin nyt sitten viimein kokeilla, nakit kun saa helposti pois, jos ei tykkääkään. Mutta ei niitä tarvinnut ottaa, tämäkun olikin hyvää! Ulkonäköhän on nyt mitä on, mutta tässä pääasia onkin maku eikä näkö.
Ohjeessa oli mainittu, että voi tarjoilla puolukkahillon kanssa, joten sitä sitten kokeilin. Ja mielestäni hillon kera oli parempaa kuin ilman. Suosittelen kokeilemaan, vaikka kuullostaa ja näyttää hieman oudolta. Tässä myös ohje, jos ei lehteä saa käsiinsä...
NAKKIPANNARI 4 annosta
Taikina:
4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
2 munaa
1/2 tl suolaa
Täyte:
8 kuoretonta nakkia
8 viipaletta pekonia (Pirkan paketissa oli just tuo määrä)
1 sipuli ohuina renkaina
1/2 rkl öljyä
Ohje:
1. Vatkaa taikinan ainekset keskenään ja anna taikinan turvota. (Tein sillä välin täytteen ja sen paiston)
2. Tee nakkeihin pieniä viiltoja ja kääri jokainen nakki pekoniviipaleen sisään. Asettele nakit voideltuun (halk. 28cm) metalliseen tai lasiseen piirakkavuokaan tasaisin välein. Kuullota sipulirenkaat öljyssä ja levitä ne vuokaan. Kypsennä pekonikääröjä 225 asteessa noin 10 minuuttia.
3. Kaada taikina vuokaan makkaroiden ympärille. Jatka kypsentämistä noin 30 minuuttia. Tarjoa lisäksi puolukkahilloa ja salaattia.
Aikaisemmat kommentit:
cebic
kirjoitti 22.11.2010 - 16:11
Miekin katsoin tätä ohjetta, että pitäisi testata. kaikki missä on
pekonia, on hyvää :P Rommisinappi on tosiaan itsellänikin aika
vahvoilla, toinen vaihtoehto olisi Jallu, mutta siitä tulisi niin
samanlainen viimejouluisen konjakkisinapin kanssa, että taidan johonkin
muuhun tyytyä :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥