Mies on jo jonkin aikaa kinunnut, että tekisin Amerikkalaisia pannukakkuja. Elokuvissa kun aina syödään niitä siirapin ym. kanssa ja ne näyttävät niin hyviltä. Noh, päätin sitten Helatorstaina niitä tehdä aamupalaksi ja edellisenä päivänä tuli kuningas ajatus, että jos tekiskin hieman tukevamman aamupalan, vapaapäivänähän tulee nukuttua vähän pitempää.
Munakokkelia ja nakkeja, niitä pannukakkuja ja croisantteja. Ja tietysti kahvia ja appelsiinimehua, jonka muistin vasta kuvien ottamisen jälkeen laittaa pöytään..
Pannukakkua mansikkahillolla ja vaalealla siirapilla. Mä maistoin myös tummalla siirapilla mutta vaalea oli mun mielestä parempaa. Ohje löytyy Myllyn Paras-sivuilta
Croisantteja ja kahvia. Jos oikein tarkasti katsoo, näkee miten kahvi höyryää, taitava kuvaaja tuo mun mies. Croisantit oli ihan valmis taikinasta, kaupasta löysin eräästä kylmäkaapista tämmöisen purkin:
Munakokkelia ja nakkeja, niitä pannukakkuja ja croisantteja. Ja tietysti kahvia ja appelsiinimehua, jonka muistin vasta kuvien ottamisen jälkeen laittaa pöytään..
Pannukakkua mansikkahillolla ja vaalealla siirapilla. Mä maistoin myös tummalla siirapilla mutta vaalea oli mun mielestä parempaa. Ohje löytyy Myllyn Paras-sivuilta
Croisantteja ja kahvia. Jos oikein tarkasti katsoo, näkee miten kahvi höyryää, taitava kuvaaja tuo mun mies. Croisantit oli ihan valmis taikinasta, kaupasta löysin eräästä kylmäkaapista tämmöisen purkin:
Tämä olikin jännä purkki, kun se piti "poksauttaa" auki ja sitten taikina pursus sisältä. Meinas vähän hirvittää, että pursuaako se ihan lattialle asti mutta ei onneksi. Taikinaa oli hieman valmiiksi jo leikelty, joten ei tarvinnut itse muutakuin leikata viivoja pitkin ja rullata croisantin malliseksi. Nää oli hyviä, otan kyllä toistekin.
Aikaisemmat kommentit:
Maku ei tietenkään ole omatekoisen veroinen, mutta hyvä korvike ja muunneltavissa juustolla tai hilloilla.
Aikaisemmat kommentit:
nami-hiiri
kirjoitti 18.05.2010 - 14:31
Ihanaa, ettei kaikki hyvät ja vanhat ideat ole kadonneet! Näillä
poksahtavan purkin sarvi- ja sämpylätaikinoilla harjoitteli nuorisoni
aikoinaan leipomusta sunnuntaisin. - Saksasta olen joskus
ostanut......täytyy tarkkailla.Maku ei tietenkään ole omatekoisen veroinen, mutta hyvä korvike ja muunneltavissa juustolla tai hilloilla.
Askartelua&Elämänmakuja
kirjoitti 18.05.2010 - 21:36
Onpa herkullisen näköisiä pannareita, vesikielellä katselen:-))
Pioni
kirjoitti 19.05.2010 - 16:36
Vautsi mikä aamupala... meillekkin voisit tulla tuollaiset aamuherkut taikomaan... =)
Ent-tu
kirjoitti 21.05.2010 - 19:50
Mmmh miten ihanannäköisiä noi pannarit!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥