torstai 22. lokakuuta 2009

Kompiaisia

Konvehtimuottien testausta
Tilasin Confetista suklaamuotteja ja hetihän niitä piti testata.
Aineksina oli tumma- ja valkosuklaa, mausteina Marianne-, Turkinpippuri- ja Wiener nougat rouheet mutta en enää muista missä oli mitä...

Suklaakuppeja suklaakermavaahdolla
Nämäkin oli "ylijäämätavaraa" pikkuveljen synttäri täytekakusta...
Pienet paperiset karkkivuoat maalasin sulalla suklaalla ja annoin hieman jähmettyä jääkaapissa. Pursotin kerman kuppeihin ja vasta ennen tarjoamista irroitin vuoista. Suklaakerros ois saanu olla paksumpi, tahto hieman halkeilla. Samoten kerma olis pitäny pursottaa isommalla tyllalla, ois tullu nätempi keko. Noh, seuraavalla kerralla.

Mansikka marmeladi sydämiä Kermaruusun ohjeilla. Kiitos, ohjeet olivat tosi hyvät! Teen kyllä toistekin.
Pienet sydämet kuorrutettu valkosuklaalla, isommat on ihan tavallisesti sokeroitu.
Pienet sydämet tein silikoniseen jääpalamuottiin ja isommat tein niin, että ruokalautaselle kaadoin marmeladi taikinaa ja kun se oli jähmettynyt, sydän piparimuotilla leikkasin. Suikaleet meni sitten parempiin suihin...
Marmeladit kuivumassa...

Aikaisemmat kommentit:
mira kirjoitti 18.11.2009 - 16:15
Kauniita konvehteja! Näitä pitäisikin tehdä nyt kun joulu lähestyy. :)

MinnaT kirjoitti 26.11.2009 - 10:31
Kokeilin konvehteja tehdä ihan leivontasuklailla ja Pandan suklailla, Panda oli mielestäni parempaa, ei niin voimakasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥