tiistai 4. toukokuuta 2010

Kevyempää evästä

Keväällä alkaa tekemään mieli enemmän salaatteja ja muutenkin kevyempää evästä. Voisikohan tähän olla syynä jonkinlainen karhu-efekti, eli talven aikana kerätyt rasvat ym. otetaan nyt käyttöön... Onhan se kyllä niinkin, että nyt alkaa taas kauppaan tulemaan (toivottavasti ei lakot kovin vaikuta...) kaikenlaista ihanaa tuoretta mm. salaatteja (no joo, onhan niitä talvellakin), mansikoita ja muuta.

Mutta tässä yks aivan ihanan ruokaisa salaatti. Tämän löysin, kun vietettiin erään opiskelukaverin polttareita v.2006 ja pikkuhiljaa siihen on tullut pieniä muutoksia alkuperäiseen verrattuja. Tämä on tosi helppo ja siinä mielessä hyvä, että sitä voi muokata sellaiseksi kuin itse tykkää.

Mutta tässä meikäläisen versio:
Tässä annoksessa on:
  • paistijauhelihaa ruskistettuna ja Taco-mausteseoksella maustettuna (eli sitä jauhetta mitä laitetaan kun tortilloihin / tacoihin maustetaan jauheliha)
  • jääsalaattia, tai mitä itse haluaa
  • cashewpähkinöitä kevyesti paahdettuna (oli muuten hyvää vaikka voi kuulostaa jostakin hieman oudolta)
  • kurkkua
  • minitomaatteja
  • ja fetajuustoa
Tää on aivan ihanaa eikä kyllä tarvi mitään kastikkeita

Aikaisemmat kommentit:
kmsu kirjoitti 07.05.2010 - 07:38
Se on kyllä jännä, miten keväisin alkaa aina salaattihimo. Talvisin maistuu paremmin tuhdimmat ruuat, kesäaikaan kevyet.:) Kivan oloinen salaatti. Itse en syö ollenkaan lihaa, mutta ehkä tämän saisi soijarouheellakin toimimaan.:)
Kiitokset hyvistä vinkeistä nivelrikon suhteen! Cartivetia hankin Remulle ensitilassa. Toivottavasti saadaan vaiva kuriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥