tiistai 11. toukokuuta 2010

"Arnold-donitsit"

Kun vapuksi ei ehtiny tehdä munkkeja, tein sitten tällaisia Arnold-donitsien tyylisiä äitienpäiväksi. Äiti, anoppi ja äidinäiti saivat ihan oman munkkinsa, joka oli koristeltu liljalla. Oli hyvä syy testata uutta lilja-leikkuria... Pöhkö ei tajunnu laittaa leivinpaperia pahvin päälle, sehän tottakait imi itseensä sitten rasvaa... Ja vielä jälkeenpäin kun hoksas, että sellaiseen pikkuleipärasiaan olis kans menny ja se olis ollu parempi...

Ensimmäistä kertaa elämässäni tein ihan yksin koko munkki prosessin alusta loppuun asti. Viime vuonna äiti teki taikinan ja lämmitti rasvan ja minä sitten paistoin äidin valvovan silmän alla. Mutta nyt kun sain lahjaksi sammutuspeiton (jota muuten itse halusin), uskalsin kokeilla itsekin ja todistusaineistoahan siitä piti sitten miehen ottaa.
Munkit odottomassa paistoa
Paistumassa...
 Ja tieten toinenkin puoli pitää paistaa
Munkkeja!!!

Suklaa- ja kinuskikuorrutteisia donitseja
Mansikkatomusokerikuorrute...
Herkullisia oli ja tuhtia syötävää, kuten Arnoldsien kuuluu ollakin. Pikkuvelikin otti satsin mukaansa, kun lähti takaisin opiskelemaan, pitäisi näillä eväillä jaksaa. Toiselle pistin munkkeja ilman kuorrutetta pakkaseen. Laitan kuorrutteet ja keitän kahvit, kunhan MM-jääkiekko peleistä kotiutuu, saa sitten samalla näyttää kuvia ja kertoa reissusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥