sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Äidin hedelmälaatikko

Tein äidille tämmöisen hedelmälaatikon synttärikakuksi, mallia otin Ullan Unelmakakuista Äidin kukkalaatikosta.

Välissä oli ihan kaupan mansikkamarmeladia ja kerma-rahka seosta, kostutus oli mansikkamehulla ja koripunos kaakaojauheella maustettua kermaa. Meinas koripunos olla vähän hakusella, kun ei oo sitä vähän aikaan tehny mutta ihan hyvinhän tuo onnistui.

Aluksi oli tarkoitus tehdä "kori" suklaakermasta mutta se vähän epäonnistui... Kaikki oli vatkaukseen asti ihan ok mutta kun vatkasin, kerma meni semmoiseksi kokkareiseksi suoraan, se ei edes käynyt "oikeassa muodossa". Liekö syynä se, että mulla oli laktoositonta kermaa ja se ei vissiin tykänny siitä kuumentamisesta, että suklaan saan sulatettua.... No, ei muuta kuin kauppaan (onneks oli sellainen kauppa joka näin Helluntaina oli auki) ja uudestaan kerman vatkaukseen ja nyt sitten päätin ottaa varman päälle ja maustoin sen tosiaan kaakaolla. Hyvää tuli ja ihan tarpeeksi suklaista ja kakku maistui hyvälle.

Päällä pakastemansikoita, säilykepersikoita ja -päärynöitä, sekä kiille hyytelösokerista. Oli toinen kakku, johon tein tämmöisen kiilteen päälle: viime vuonna oli äidin synttärikakussa kans kiille päällä. Kuvakin tuli siitä otettua mutta se on jonnekin bittiavaruuteen kadonnut, kuten myös kaverikoirille tekemäni 5v. kakku...

Aikaisemmat kommentit:
SakariSokeri kirjoitti 23.05.2010 - 20:26
Raikkaan ja herkullisen näköinen kakku!

Tua kirjoitti 26.05.2010 - 13:00
Makeat nimpparionnittelut!

MinnaT kirjoitti 26.05.2010 - 21:39
Kiitos Tua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥