tiistai 8. syyskuuta 2015

Pannuja ja autoja

Heti kesäloman (heinäkuun) alussa kävimme Oulaisissa Weteraanikonepäivillä ensimmäistä kertaa. Paljon mielenkiintoista nähtävää oli. Rompetorilta yritin etsiä valurautapannua mutta ne pannut mitä löysin olivat aika huonossa kunnossa. Osan olisi varmasti putsaamalla saanut kuntoon mutta sitten muistin, että äidiltä varmasti löytyy pannu, joka joutaa :) Ja niinhän sieltä löytyi, mummon 40 vuotta vanha pannu :D Pesin sen sitten ja rasvasin, tuli kuin uusi. Nyt ei muuta kuin leipomaan!


Appiukko on paistellut grillissä pannulla lättyjä. Itsekin innostuin, että josko joskus kokeilis. Sain sitten appiukolta itse tehdyn pannun, johon mies vuoleskeli varren :) Varsi on ruuvilla kiinni, joten pannun voipi ottaa mukaan vaikka retkelle. Pitäisi vain joku pullo säästää, johon voisi taikinan tehdä valmiiksi ja siitä vain pannulle ruutata :D


Vanhoja autojakin oli näytteillä paljon ja ne kävivät myös ajelulla, eli ihan toimivia pelejä olivat :) Muutamasta nostalgisesta autosta piti ottaa kuviakin ,)


Isällä oli ihan ensimmäisenä autonaan tämmöinen Morris Mini, valkoisena kylläkin :)


Mummolla ja papalla oli tämmöinen Fiat punaisena. Muistan vieläkin miltä penkit tuntuivat ja miltä ajo tuntui. Kojelaudalla oli kukkakoriste... Papan kanssa joskus kun kahdestaan ajeltiin, sain istua etupenkillä ja vaihtaa joskus vaihteitakin! Se olikin jännää! :D

2 kommenttia:

  1. Nuo vanhat autot on niin symppiksiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niissä sitä jotain on, mikä näistä uusista puuttuu :) Minusta uudet ovat jotenkin "persoonattomia", vanhoilla tuntuu olevan tietynlaista karismaa :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥