sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kaloreitten kulutusta


Keväällä tuli innostus ilmoittautua pitkästä aikaa yhteislenkille; Likkojen Lenkille Oulussa ja matkaa oli sen 7,5km. Joskus vuosia sitten olen käynyt viimeksi Raahessa, silloin siellä oli Fiian 10 -nimellä tämmöinen lenkki. Sain yhden ystävänkin houkuteltua mukaan, jonka kanssa sitten harjoiteltiin yhdessä ja erikseen koitokseen :) Ja hyvinhän se menikin, alitimme tavoiteaikamme 6:lla minuutilla! :D Ensi vuonna sitten uudestaan ,)

Lenkkarit ja kuulokkeet olivat kovassa käytössä :)

Lenkille sai myös pukeutua ja siellä olikin kilpailu, johon näillä asuilla pystyi osallistumaan. Smurffit olivat yksi parhaiten pukeutuneita minun mielestä :)

Postin tuomaa: paita, pääsyranneke ja alennuslippu laivalle.

Ilmatkin olivat sopivat, puolipilvinen, oikein hyvä lenkki-ilma.

Illalla sitten saunoimme ystäväni luona ja kävimme kuuntelemassa Jonne Aaronia Tähdessä :) Päivä oli oikein mukava, kiitos siitä ystäväiseni! <3

2 kommenttia:

 1. Hienoa!

  Itse haaveilisin, jos ensi vuonna uskaltautuisin kokeilemaan väriestejuoksua.. Ja haave olisi myös 10 km:n juoksu.. Mutta pitäisi harjoitellakin. Pelkkä kävely ei taida riittää XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoitteita on hyvä olla :) Sun tavoitteeseen ei kyllä tosiaan taida pelkkä kävely riittää mutta sillähän on hyvä aloittaa ,)

   Poista

Kiitos kommentista ♥