torstai 31. lokakuuta 2013

Tunnelmaa ja tekemistä Pyhäinpäiväksi


SLY24 -kierroksella nami-hiiri sai pariltaan Unelmien talo&koti -lehtiä. Itsekin kiinnostuin siitä niin, että tilasin lehden vähäksi aikaa. Syyskuun paketissa saadusta lehdestä hiiri mainitsi valaisimen muffinivuoista ja se jäi kummittelemaan mieleen, joten askartelin semmoisen keittiön lamppuun. On muuten tosi tehokkaat nuo led-valot eikä niitä tuossa ole kuin 12 kpl! Kukkia tein neljä näin aluksi, ties vaikka lisääntyvät :D Näillä on mukava tunnelmoida näin syksyn aikana.Lisäksi tilasin Ateljé Margarethasta muutamia ristipistotöitä: kaitaliinan, pulloessuja ja taulun. Saa nähdä vain milloin saan aikaiseksi nuo tehdä :D

4 kommenttia:

 1. Hei.
  Tulin katsomaan omasta blogistasi mitä tarkoitit eri käsitteillä. Jatkan s.postilla aiheesta vielä. :)
  Olipa mukava tulla katsomaan blogiasi, kun täällä on muutakin kuin leivontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tästä on näköjään kehittynyt tämmöinen "kädentaito" blogi :D

   Poista
 2. Ompas ihanat nuo vuokavalot :)
  Voisi sopia kivasti meidänkin tyttöjen huoneeseen. Oliko niissä mitään ihmeellistä ohjetta? Suoristetaan vuoka ja reikä keskelle??

  VastaaPoista
 3. Ei ollu erikoisempaa ohjetta. Lehdessä oli, että vuoka suoristetaan, piiretään kukan terälehdet, leikataan irti ja pieni reikä keskelle. Itse "oikasin": suoristin vuoan, taitoin puoleksi ja vielä 2xm jotta syntyi "kolmio". Sitten vain kärjestä palaset pois -> kukan terälehdet ja tosi tosi pieni palanen keskeltä :)

  Itselläni on kolme vuokaa per kukka :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥