keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kermakakku

Äitienpäiväksi tekemästä kakusta jäi kermaa, joten "tuhlasin" sen kermakakkuun. Ohje on sama kuin aikaisemmin, tein vain 1,5-kertaisena, koska paistoin sen vuoden alussa hankkimaani Heritage-vuokaan. Jäihän se vieläkin hieman vajaaksi, eli 2-kertaisena olisi varmaan sopiva tähän vuokaan. Pölysokerilla hunnutettu kakku on kaunis mutten nyt sitä tehnyt, kun puolet menee kuitenkin pakkaseen... Hunnutetaan palaset.
Illalla onkin hyvä juoda kakkukahvit kihlapäivän kunniaksi.

Aikaisemmat kommentit:
Herkkusuu kirjoitti 16.05.2012 - 18:20
Todella kauniin muotoinen kakku. Tuollainen nykyaikainen vuoka täytyisi hankkia itsellenikin. Jotenkin perinteisen mallisen kakku alkaa olla sellaista mummotyyliä :=)

redrose82  kirjoitti 16.05.2012 - 22:07
Tosi kaunis todellakin tuo muoto. Meil on huomenna kihlajaispäivä mut tänään käytiin sen kunniaks kahdelleen syömäs ulkona kolmen ruokalajin illallinen :)

MinnaT kirjoitti 17.05.2012 - 12:01
Juhlavan näköisiä kakkuja kyllä tulee. Joskus on kyllä ihana "mummoilla" ja käydä mummon kaapilla mummon vuoan "ryöväysretkellä" :D

Kirsi kirjoitti 17.05.2012 - 14:07
Samaa mieltä, todella kauniin muotoinen kakku!!

ViliMarika kirjoitti 17.05.2012 - 18:45
Aivan ihanalta näyttää! Ja varmasti maistuukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥