keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Suklaakippo

Sitruunaa ja suklaata -blogista bongasin tämmöisen hauskan suklaakipon teko-ohjeen.

Näiden tekoon tarvitset:
* vesi-ilmapalloja
* sulaa suklaata
* alustan, esim. tarjotin, jonka päällä leivinpaperiarkki
* haluamaasi täytettä, esim. moussea, rahkaa, hedelmiä...

Puhalla vesi-ilmapallot ilmalla! Sulata suklaa ja kasta vesi-ilmallot suklaassa.
Laita pallot tarjottimelle ja jääkaappiin kovettumaan.
Kun suklaa on kovettunut, poksauta pallot ja poista riekaleet kuppien sisältä. Itse totesin, että pallo lähtee paremmin pois, kun antaa sen vähän aikaa "vetäytyä" kipossa.
Täytä kipot miten haluat. Jos laitat säilykehedelmiä, muista valuttaa ne ensin hyvin! Minä tein mango-passionmoussea, jonka pursotin kupin sisään ja koristelin vielä suklaalehdellä.

Aikaisemmat kommentit:
Anonyymi kirjoitti 02.05.2012 - 20:09
Voi luoja miten hyvän ja herkullisen näköisiä leivoksia

nami-hiiri kirjoitti 03.05.2012 - 23:11
Tämä on tosi hupia keittiössä eli keittiöhauskuutta !

2 kommenttia:

  1. suklaa kipon teossa oli pikkasen haastetta oli liian kuuma suklaa ja väärä ilmapallo joten kävi seuraavasti: ilma pallop räjähti ja suklaata löytyi keittiön katosta ja tekiän kasvoilta.. suklaan hieman jäähdyttyä onnistuin saamaan 4 palloa nyt vielä keksiä kuppiin sisältöä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voin kuvitella ilmeet ja jäljet. Hyvä kuitenkin, että sait kippoja tehtyä, toivottavasti keksit sisältöäkin :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥