maanantai 30. tammikuuta 2012

Lupa rentoutua

Pitkän viikon jälkeen on lupa ottaa hieman rennommin joka kantilta.
Pizzaa SLY:n tammikuun paketista saadusta Sunnuntain ruispizzamix:stä täytteinä kinkkua, jauhelihaa, tomaattirenkaita, ananaspaloja ja yhdessä nurkassa valkosipulia.

Illemmalla sitten pientä naposteltavaa
samasta paketista valkosuklaarusinat ja Holiday-dippi, cashew-pähkinöitä, tavallisia rusinoita, pikku pussi sipsejä, kurkkua ja miniporkkanoita. Mielen makunystyröitä kutkutteli tällä kertaa Horrible Bosses-elokuva, joka parani loppua kohden. Ja taas jaksaa!
Oikein hyvää pizzaa tuli ja dippikin oli hyvää, en olekaan tuota makua maistanut koskaan, ystävän luona olen kyllä kasviksia dippaillut. Kiitos Heidi!

Aikaisemmat kommentit:
Canelia kirjoitti 30.01.2012 - 14:15
Voi apua, luvattoman houkuttelevia lähikuvia tuosta pizzasta! Nyt tuli nälkä! : P

MinnaT kirjoitti 31.01.2012 - 11:31
Kerrankin onnistui kuvat, vaikka illalla otin :)

Heidi kirjoitti 31.01.2012 - 22:13
Pizza näyttää kyllä herkulliselta!! Pitää varmaan itsekin tässä pizzapäivä pitää... ;) Kiva jos on ollut mieleisiä tuotteita, tuo Holiday dippi on mun suosikki, justiinkin noitten kasvisten kanssa, sipseihin en olekaan sitä koskaan kokeillu.

MinnaT kirjoitti 31.01.2012 - 22:24
Pizza oli kyllä herkullista :) Dipistä täytyy sanoa, että minunkin mielestä se oli parempaa kasvisten kanssa, maku pääsi jotenkin paremmin esille :) Ja kaikki paketit ovat olleet mieluisia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥