torstai 14. marraskuuta 2013

Joulu valmisteluja

Marraskuuta ei ole enää kuin pari viikkoa jäljellä, joten kovasti on jo joulutouhut menossa :) Lahjoja, kortteja, kakkuja, koristeluja... Kaikkia kovasti suunnitellaan, ylös laitetaan ja vähitellen tehdään.


Aamulla oli työkoneen päälle ilmestynyt kasa tyhjiä Juhla Mokka pusseja. Kotona on vielä jokunen ja niistä pääseekin jo hyvin pannunalustan teon alkuun :)


Lisäksi kahvikorissa odottaa erinäinen kasa askartelutarvikkeita, saas nähä mitä näistä syntyy...SLY25-kierroksella marraskuun teemana oli "Pienet lahjat". Siitä innostuneena väkersin parit pikkulahja paketit: tötterö, pussukka ja päällystetty konvehtirasia. Helpoin oli tötterö, kas kummaa :D Pussukkaan tuli liian iso reikä: sellofaanipussi tippuu ulos ja konvehtirasian päällystämisessä oli aika homma... Konvehtirasia sai kyllä jo sisältöä ja toinen samanlainen odottaa, joten pitänee väsätä toinenkin rasia :D

8 kommenttia:

 1. Heips, blogissani olisi sinulle haaste!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun olit käynyt blogissani vierailulla, tulin vastavierailulle ja täältähän löytyy vaikka mitä hienoa! Ihania koristeita ja askartelua, osaisinpa minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, harjoittelun kautta olen oppinut mutta vielä olen kaukana, kun vertaa toisiin :D

   Poista
 3. Minullakin on monta projektia jo paperille suunniteltuna, mutta toteutus on vielä aloittamatta. Aikaa ei vain tahdo riittää, mutta eiköhän se tästä. Joulu valmisteluja on vain niin mukavaa tehdä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se tahtoo olla, että aika ei tahdo kaikkien ihanuuksien tekemiseen riittää :) Mutta kun säilyttää suunnitelmat, niin on seuraavaksi vuodeksi jo valmiina! :D

   Poista
 4. Ihanaa lukea muiden jouluvalmistelujuttuja! Joulu tosiaan on pian.... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥