maanantai 2. marraskuuta 2015

Porkkanapiirakka


Porkkanakakkua oli jo jonku aikaa tehnyt mieli ja kun Emerald Cityn blogissa näin tämän ohjeen, päätin vaihteeksi kokeilla sitä (joskus syyskuun loppupuolella). Hyvää piirakkaa oli, päällisestä en ehkä niin tykänny :) Ehkä hasselpähkinät tms. olisivat antaneet vähän lisämakua päälle mutta kun ei kaapissa ollu... Laitoin loput piirakasta pakkaseen kuorrutteineen ja ei se minun mielestä ainakaan huonoa tykänny, hyvää oli pakkasestakin. Ehkä kuitenkin pysyn omassa ohjeessani ,) mutta välillä on kiva kokeilla jotain uutta.

4 kommenttia:

  1. Melko tuhtiahan tuo kuorrute on ja itse tykkään laittaa tomusokeri-voi-kuorrutteeseen nykyään pienen rahkakevennyksen. Rahka tuo myös mukavasti hapokkuutta eikä maku ole näin ollen niin raskaan oloinen. Kiva, että testasit ohjetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisipa kokeilla tuota rahkaa kuorrutukseen, purkillinenko? :)

      Poista
  2. Porkkanapiirakka on kyllä yks parhaista leipomuksista ikinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ollut mun lempparia pienestä asti :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥