torstai 30. toukokuuta 2013

Iltapäivän mietteitä

Tässä eräänä iltapäivänä nautiskelin terassilla päivästä ja samalla mietin blogiani. Kävijälaskurin mukaan täällä käy porukkaa lukemassa tekstejä mutta kommentteja ei ole pitkään aikaan kuulunut... En minä nyt sitä tarkoita, että jokaiseen postaukseen pitäisi sen 100 kommenttia tulla mutta tänä vuonna on aika harvakseltaan kommentteja tullut verrattuna aiempiin vuosiin. Joten kysympä nyt onko kommenttien jättämisessä vaikeuksia...? Suljettaisiin ainakin se mahdollisuus pois, sitten taitaakin vika olla kirjoittajassa / blogissa :D Jos siis kommentin jättämisessä on vaikeuksia, voisitko ystävällisesti ilmoittaa siitä sähköpostiini makiaaminnalta @ luukku.com (ilman välilyöntejä). Kiitoksia etukäteen!

6 kommenttia:

 1. Kyllä olen huomannut myös, että kommentteja tulee hyvin minullekkin hyvinkin harvakseltaan. ;) En usko, että blogeissa on mitään vikaa... ihmiset ovat vaan laiskistuneet. Niinkuin minäkin. ;)
  Mutta jokainen kommentti kyllä ilahduttaa! =)

  Ps. Liityin lukijaksi, tosin yksityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja onko "blogi innostus" vähän jo laantunut viime vuosista :D

   Kiitos liittymisestä, minäkin käyn sivuillasi ainakin kerran viikossa, niinkuin monen muunkin :) Mutta kuten sanoit, itsekin on laiskistunut kommenttien jättämisessä...

   Poista
 2. minunkin blogissani on käynyt kommenttikato. :). itse yritän olla reipas ja kommentoida samalla kun blogeissa käyn, mutta alkuaikoihin verrattuna kommentointi on vähentynyt ainakin 80%:lla :/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mullakin kommentointi vähentynyt mutta itsekin yritän kommentoida, jos jotain kivaa näen ja jos jotain vanhaa ohjetta kokeilen, niin silloin viimestään :)

   Poista
 3. Uskon kyllä myös tuohon innostuksen laantumiseen... minulla ainakin kävijät vähentyneet melkoisesti. Alkuaikoina niinä päivinä, kun teki postauksen, kävijämäärä hipoi vajaata tuhattakin. Nyt huippupäivinä 200-300. Eli melkomoinen ero. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla hyvä kun viikossa tuo kävijämäärä :D Mutta kyllä se ilahduttaa vaikka vain muutama käy ja jos tosiaan jotkut joitain vinkkejä täältä saa :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥