perjantai 24. elokuuta 2012

Sämpylöitä

Hernerokan kaverina maistuu eritysesti tuore ruisleipä mutta kyllä mikä tahansa leipä tuoreena on hyvää.

 
Aamulla pyöräytin jääkaappiin sämpylät odottamaan iltapäivän paistoa. Sämpylöitten ohje on Makeaahyvää -blogista ja siellä niiden nimi on 'Aamulla leivottavat sämpylät' mutta voihan niitä paistaa illallakin.


 
Ja taas alkaa olemaan se aika vuodesta, jolloin kameran salama pilaa kuvat...

2 kommenttia:

  1. Heippa, Kirsin keittiössä- blogi muutti myös bloggeriin. Tervetuloa, saa linkittää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linkitetään, kunhan saan listan päivitettyä :) Suurin osa mennyt uusiksi...

      Poista

Kiitos kommentista ♥