tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kakkua ja tärinää

Kaverikoirien kevät palaveriin tekaisin tämmöisen kakun. Kakkukuvan tilasin aikoja sitten Ullalta mutta pienten vastoin käymisten takia sitä ei silloin tullutkaan käytettyä. Kuvan otin itse Eetun huivista, joka on oikeasti oranssi mutta kuva vetää enemmän keltaiseen. Oranssia huvia yritin sitten haeskella värjätyllä kermalla.
Kakku on 6 munan säädettävään neliövuokaan tehty. Kiitos Leivontafoorumin taulukolle, osasin tehdä oikean kokoisen! Välissä on mansikkahilloa ja kermarahka-seosta, kostutus sokerivedellä.

Päälle kokeilin pitkästä aikaa Flora vispiä ja kyllä pitäydyn kermassa vastaisuudessa! Kyllähän vispillä saa tasaisempaa jälkeä, kerma tahtoo mennä semmoisen kokkareisen näköiseksi mutta sai sitä vispiä vatkata ja löysäks meinas siltikin jäädä. Ei auttanut asfaltoimisen lisä tärinäkään vatkaamisessa. Rumaa reunaa kiertämään laitoin mansikkasuklaa kiekosta pieniä rullia.
Hyvää kakkua oli, meni melkein kokonaan mutta jäi siitä kotiin vietäväksi isännälle ja ite kaverikoirallekin maistiaset.

Aikaisemmat kommentit:
Sirpa kirjoitti 09.06.2012 - 13:59
Ihanan räikeät oranssit värit.

Mama kirjoitti 10.06.2012 - 12:21
Komea kakku. Taiten tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥