Ohje kopsattu Piialta suoraan itselle tänne talteen
Mansikka-raparperijäätelö
- 3 dl kuohukermaa
- 1 pkt mascarponea
- 400 g tuoreita mansikoita pieninä paloina
- raparperihilloketta
Kaikki ainekset jäätelökoneeseen ja noin 45 min kone käynnissä.
Raparperihillokke:
keitä 500 g raparperia pieninä paloina, ½ dl vettä ja 1 dl ruokosokeria.
Keittoaika niin kauan että on paksua hilloketta. Jäähdytys.
Aikaisemmat kommentit:
Mimmi M
kirjoitti 11.06.2012 - 12:18
Vaan onpa ihanan näköistä. Kyllä kelpaisi kahvihetki ja kipollinen
tätä jätskiä. Minä keittelin tylsästä miesväelle soppaa
pakastemansikoista ja pakasteomenalohkoista. Maistuuko tässä jätskissä
mascarpone paljon? |
||
MinnaT
kirjoitti 11.06.2012 - 12:57
En minä ainakaan maistanut :) Itse tekisin seuraavalla kerralla niin,
että sekoittaisin kaikki aineet ensin hyvin sekaisin, sitten vasta
laittaisin koneeseen. Mulla ainakin jäi sellaisia valkoisia läikkiä,
ilmeisesti tuosta mascarponesta. Mutta nehän voi kiertää :D |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥