sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Synttäri kakkua

Tänä vuonna ajattelin synttäreiden suhteen mennä sieltä missä aita on matalin. Toisin kuitenkin kävi, kuten yleensä. Ensiksi olin ajatellut tehdä pelkän kahvikakun mutta sitten senkin ajattelin tehdä helpommin ja ottaa pakkasesta entisiä sulamaan. Mutta sekin suunnitelma muuttui ja pöytään tuli sittenkin täytekakku.
Minulla ja miehellä on aika lähekkäin synttärit, ja miehen suusta se kakku toive täytteineen tulikin eräänä iltana. Minäkun ihan luulin, että hän on jo "kyllästynyt" leipomuksiin mutta ei näköjään.
Pohjana oli 4 munan pohja, kostutettu vaniljasokerilla maustetulla maidolla, välissä mansikkahilloa, banaanimössöä ja tipalla vanhanajan vaniljakastikejauheella "jämäköitettyä" kermaa. Päälle laitettiin yhdessä miehen kanssa "kettukarkkeja", suklaanappeja ja nami-hiireltä saadusta mansikkakiekosta röyhelöitä. Oikein hyvää kakkua oli ja just ja just sain säästettyä isälle palasen.

Aikaisemmat kommentit:
Anonyymi kirjoitti 23.04.2012 - 06:24 
Njam, kakkua... nuo kettukarkit ovat kyllä niitä parhaita marmeladikarkkeja. Oikein hyvää syntymäpäivää teille molemmille

Heidi kirjoitti 23.04.2012 - 14:52
Herkullisen näköistä kakkua!
Onnea vielä kerran! Miehelle myös :)

MinnaT kirjoitti 23.04.2012 - 20:14
Kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥