tiistai 13. joulukuuta 2011

SLY17: Joulukuun SLY-paketti

Perjantaina saapui pakettikortti mutten joutanut heti postiin. Onneksi postit ovat näin joulun alla viikonloppuisinkin auki, joten sain paketin heti lauantaina. "Perinteinen joulu" paketti kainalossa lähdin kotia päin katsomaan, mitä SLY:ni oli tällä kertaa laittanut matkaan. Ja tämmöinen sisältö sieltä paljastui


- mausteita: kanelia, neilikkaa, inkivääriä ja kardemummaa
- karamellifoliovuokia
- kuivattuja karpaloita ja manteleita
- talvisia servettejä
- 2 piparkakkumuottia: koira ja sydän
- marsipaanimassaa
- suklaata: maitosuklaa piparkakku ja valkosuklaata
- omena-kanelimarmeladia tuubissa
- piparkakku-ukko nuolija
- joulukortti
- ohjeet pipareihin, kissankieliin ja manteli-karpalocookeihin
- ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: Eetulle hekkutikkuja!

Osa tavaroista menikin jo heti käyttöön: oli tarkoitus tehdä piparkakkutaikina mutta mausteita oli niin vähän, että olivat jo kauppalistassa ylhäällä. Onneksi hain paketin ennen kauppaan menoa, ei tarvinnut mausteita ostaa.

Tuota tuubi-marmeladia katselin jo viime vuonna mutta ei ollut kuin sitä luumua, niin en ostanut, kun itse tykkään enemmän juuri tuosta omena-kanelista tai aprikoosi-marmeladista tehdyistä tortuista.

Karpaloita taidan käyttää "joulumakkaraan", manteleita voisi käyttää manteli-pikkuleipiin, ne kun on jo pitkän aikaa ollut kokeilulistalla. Karamellifoliovuokiin voisi joko toffeeta tai jääsuklaata kokeilla.

Maitosuklaa piparkakku suklaatakin jo maisteltiin glögin ja Transformers 4 seurana. Ja kyllä lopuillekin löytyy käyttöä ihan varmasti, Eetukin sai jo yhden hekkutikun.

Paketti oli aivan mahtava, kiitos oikein paljon SLY:ni!!
Sinulla taisikin olla jonkin sortin "tonttu" kurkkimassa ikkunan takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥