maanantai 16. toukokuuta 2011

Kakun paikka

Viikonloppuna oli niin kakun paikka että...
Vaikkakin Euroviisuissa jäätiin häntäpäähän, oli Paradise Oskarin esitys loistava ja kappalekin oli mukavan rauhallinen muiden poppikappaleiden joukossa. Ja sunnuntainahan se pankki sitten räjähti niin voimalla, että..  Ja siihen kun vielä ynnätään meidän kihlapäivä, niin eihän tämä emäntä voi olla tekemättä kakkua!! Ja tämmöisen pikkuisen sitten väkersin
Nyt tein tämmöisen pienen kakun: pohja 2 munan, paistettu 15 cm ja 12 cm vuoissa ja pienemmästä leikelty sydän. Kakku mahtui leipälautaselle!
Kostutus punaisella Jaffalla, välissä kaupan mansikkahilloa ja kermavaahtoa, johon hieman mausteeksi ja kiinteytysaineeksi laitoin vaniljakreemijauhetta. Samaa kermaa on päällä. Meni muuten vain 2 dl kermaa tähän kakkuun!!
Punos punaiseksi värjättyä vaahtokarkkimassaa, jota jäi yli Nalle Puh -kakusta ja suklaasydämiä. Vaahtismassa oli jo hieman kovettunut, joten lämmitin sitä pari sekuntia mikrossa pehmeämmäksi mutta se ei vissiin siitä tykänny kovin, kun pyörittäessä alkoi halkeamaan...

Tänään sitten iltakahvella tätä isännän kanssa maistellaan, toivottavasti hän ei käy täällä sitä ennen...

Aikaisemmat kommentit:
Marko kirjoitti 22.05.2011 - 15:33
Hyvää oli ja yllätyskin säilyi. Tuo vaahtokarkkimassa-punos huijasi kyllä täydellisesti, luulin että se on sitä markkinoilla myytävää metrilakua :)

Taikakaulin kirjoitti 23.06.2011 - 15:21
Tosi siisti toi punos! Paradise Oskarin esitys oli musta kanssa ihan loistava :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥