keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Pääsiäispalat

Tämä idea on muhinut mielessä jo jonkin aikaa ja nyt sairaspäivänä ajattelin testata, kun oli joutilasta aikaa. Oikein hyviä olivat ja appelsiinin maku toi kivaa pientä pirtsakkautta. Paloista ei jääkaapissa tullu kuivuneita, joten siinäkin mielessä onnistunut kokeilu. Joku on joskus voinut tehdä tämän tyylisiä mutta en nyt muista olisiko niin... Hyviä kuitenkin olivat ja tulee varmaan tehtyä toistekin!
Kuorrutus ei näköjään ihan ehtinyt kovettua... Osan kuorrutteesta otin toiseen kippoon ja oranssilla tomuvärillä värjäsin. Sitten yritin tuollaista marmoripintaa mutta aika sekainenhan tuosta näytti tulevan...

Ohje ihan perus mokkapalojen, pohjasta vain kaakao pois, samoin kuorrutteesta kahvi ja kaakao pois. Kahvin tilalle laitoin vettä. Sokerina käytin Canderel-makeutusjauhetta, joten paloista ei tullut niin makeita.
Maitona käytin tämmöistä
Ja appelsiini aromia lisäsin niin pohjaan kuin kuorrutteeseenkin pari tippaa, olisiko yhteensä mennyt 1/4 pulloa... Löysin näitä tässä muutama päivä sitten LIDListä eikä ollu paha hinta, muistaakseni 1,99 tai 1,99 ja puteleita oli 20: 5 sitruunaa, 5 rommia, 4 appelsiinia,3 karvasmantelia ja 3 voi-vaniljaa.

Aikaisemmat kommentit:
Tuta kirjoitti 07.04.2011 - 06:25
Herkulliselta näyttää..tätä pitää kokeilla joskus:)

SakariSokeri kirjoitti 07.04.2011 - 16:13
Tosi kauniin keväisiä! Upea marmorointi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥