Kevään, pääsiäisen ja tulevien synttäreidemme kunniaksi tein tämmöisen version Bostonpullasta.
Pullassa on yhdistetty monta muotoa: Bostonpulla, Ullan Mango-pullat ja täytteenä valkosuklaa-lime rahka valkosuklaapaloilla.Nyt sai taas tekolistalta monta kokeiltavaa vedettyä yli, kun yhdisti näin.
Pulla on siis ihan perusohjeella, täytteen ohjeen bongasin Kliivian keittiön vaniljakierrepullista, jota hieman muokkasin:
Täyte:
n. 100 g voita
1 dl sokeria
1 prk valkosuklaa-lime rahkaa
1 muna
1 pkt Pandan valkosuklaata palasiksi pilkottuna
n. 100 g voita
1 dl sokeria
1 prk valkosuklaa-lime rahkaa
1 muna
1 pkt Pandan valkosuklaata palasiksi pilkottuna
Sekoita sokerit pehmeään rasvaan, lisää rahka ja muna. Levitä kaulitun
pullataikinan päälle ja ripottele päälle vielä valkosuklaapalasia. Kääri
rullalle ja leikkaa paloja.
Ullan Mango-pullista nappasin Mango-sosee käyttöidean, minä vaan käytin SLY paketista aikoinani saamaani Persikkasosetta. Koristeeksi vielä lisäksi valkosuklaa raidat ja valkosuklaasydämiä. Pullan paiston Gerbera vuoassa ja hyvin onnistui.
Aikaisemmat kommentit:
Aikaisemmat kommentit:
Tuta
kirjoitti 18.04.2011 - 18:55
Nam, nam makoisalta näyttää.. minä parhaillaan leivon dallaspullia:)
SakariSokeri
kirjoitti 19.04.2011 - 19:12
Näyttää ja kuulostaa HYVÄLTÄ :P
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥