tiistai 15. helmikuuta 2011

Omenahyve

Omenahyve on ollut kohta melkein vuoden minun tekolistalla ja samalla miehen toivelistalla (joka on tekolistaani huomattavasti pienempi), hän kun tykkää tästä tosi paljon. Ja kyllähän minä tykkään itsekin.
Monen monta Omenahyve-ohjetta on bongailtu täältä blogi-maailmasta mutta nyt kun uudessa Ruokapirkan numerossa (saa K-kaupoista) sivulla 23 oli tämä ohje, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja vihdoin viimein tehdä tätä.
Ja alkuunhan se homma meinasi kaatua, kun kaikki olivat päättäneet alkaa tekemään Omenahyvettä eikä kaupoista löytynyt pakastealtaista valmista murotaikinaa... Mutta eipä tämä emäntä siitä lannistunut, vaan otti Ullan Unelmakakut (vielä) puhtaisiin kätösiin ja kaivoi sieltä murotaikinan ohjeen ja alkoi jauhoja ensimmäisen talviloma päivän kunniaksi pöllyyttään.
Sopivasti piirakka valmistui siiheksi, kun mies töistä kotiutui ja syönnin jälkeen sitten kaffet piirakan ja vaniljakastikkeen kera nautittiin. Ja sattuipa sopivasti vielä olemaan Ystävänpäivä!


Hyvää Ystävänpäivää näin jälkikäteen!


Aikaisemmat kommentit:

Tuittu kirjoitti 16.02.2011 - 10:42
Aaah... Tosi kutsuvan näköistä!!

Herkkusuu kirjoitti 16.02.2011 - 14:49
Itsekin katsoin tuota ohjetta ja jätin asian hautumaan mieleeni, jos jossain vaiheessa tätä tekisin.

Hyvältä tämä näyttää ja varmasti myös hyvää :=)

MinnaT kirjoitti 16.02.2011 - 16:14
Tämä kyllä oli hyvää ja yllättävän helppotekoista :D Pitänee tehdä toistekin, vois vaikka kokeilla sellaisia leivoksia kuin kaupassa :)

kmsu kirjoitti 22.02.2011 - 10:56
Meillä päin omena-kaurapaistosta kutsutaan omenahyveeksi, mutta jokunen vuosi sitten minulle selvisi, että oikea omenahyve on tällainen marenkijuttu. Joskus pitää vielä ehdottomasti kokeilla!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥