keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Myslipatukat 2

Kun ensimmäiset oli niin hyviä ja mysliäkin vielä jäi, niin ajattelin tehdä patukoita lisää, tulee myslit paremmin syötyä. Ensimmäisten patukoiden kohdalla tuli mieleen, että näihin voisi jotain karkkiakin lisätä.
Maku-lehdestä oon aikoinani ottanut vähän erilaisemman ohjeen talteen ja siinä oli käytetty vaahtokarkkeja ja suklaarouhetta mutta kun minulla ei näitä ollut, korvasin ne turkinpippuri- ja tuttifrutti rouheella. Maku-lehden alkuperäinen ohje löytyy TÄÄLTÄ. Tässä kuitenkin ohje miten minä tein.

25 g voita
2 rkl kermaa
n. 40 g turkinpippuri karkkirouhetta
n. 40 g tuttifrutti karkkirouhetta
600 g mysliä

Kuumenna kattilassa voi, kerma ja karkit kastikemaiseksi. Siirrä kattila sivuun ja kääntele joukkoon myslit. Levitä leivinpaperille ja anna jäähtyä. Leikkaa haluamasi kokoisia palasia.

Näistä tuli hieman harmahtavia ulkonäöltään, johtuen varmaankin tuosta turkinpippuri rouheesta. Siitä huolimatta nää oli ehkä vielä parempia kuin ekat, osa koemaistajistakin sanoi, että "hieman enemmän potkua kuin ekoissa". Mutta ekatkin oli hyviä, riippuu ihan millaisesta itse kukin tykkää, minä tykkäsin molemmista. Tämmöistä mysliä käytin molemmissa patukoissa, tässä oli valmiiksi jo hieman marjojakin.

Aikaisemmat kommentit:
Herkkusuu kirjoitti 23.02.2011 - 13:05
Pitäs itsekin kokeilla näitä myslipatukoita ja kun niitä jossain vaiheessa innostun tekemään niin teen kyllä sinun ohjeittesi kanssa.

MinnaT kirjoitti 24.02.2011 - 16:12
Kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥