tiistai 5. lokakuuta 2010

Suolaista ja makeaa

Iltapalaksi teki mieli pikku suolaista, joten lautaselle päätyi viimeinkin Tortilla-pizzaa ja Quesadillaa. Täytteenä molemmissa:

- mietoa tortilla-kastiketta
- kinkkusuikaleita
- ananasmurskaa (ku ei ollu kaapissa palasia...)
- pizza-juustoraastetta
Pizzat paistettu 225-asteessa, kunnes juusto on sulannut ja Quesadillat pannulla paistettu molemmilta puolilta, kunnes on tuommoinen sopivan ruskea ja juusto sulannut.

Käytiin miehen kanssa Etelän kummityttöä katsomassa, kun tänne Pohjoiseen viikonlopuksi "eksyi". Kummitytöllä oli ollut edellisellä viikolla synttärit, joten siinä samalla kahviteltiin myöhästyneet synttärikahvit. Kummityttö tykkää mokkaruuduista, joten kummitäti päätti ilahduttaa tekemällä niitä. Hieman juhlavammakis koristelin kukkasilla, kummitytön lempivärisillä. Tein mokkaruudut suoraan tuommoiseen foliovuokaan, pohjasta tuli sopivan paksuinen ja oli helpompi kuljettaa se.

Siskollansa oli kyllä jäänyt Perhos muffinit mieleen ja oli kuulemma mietiskellytkin, että "toiskohan se niitä taas" mutta aina ei voi kaikkea saada, joten jos toisella kertaa sitten.

Aikaisemmat kommentit:

SakariSokeri kirjoitti 11.10.2010 - 20:38
Meilläkin testattiin joku aika sitten näitä paistinpannuversioita, hyviä oli vaikkei salsakastiketta jääkaapista löytynytkään :p

nami-hiiri kirjoitti 06.10.2011 - 20:33
Kummitädit ovat ihania - pienten ja suurempienkin lasten toiveiden toteuttajia ! :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥