tiistai 19. tammikuuta 2010

Viikonlopun herkuttelua

Toissa viikonloppuna tuli herkuteltua itse tehdyllä pizzalla, REX-kakulla ja pannukakkurullalla.
Pizzasta ei ehtiny ottaa kuvaa, ehti kadota parempiin maisemiin. Täytteenä oli kuitenkin kinkkusuikaleita, jauhelihaa, minitomaatin puolikkaita ja ananas paloja, HERKKUA!

REX-kakku tehtiin hyväksi koetulla Ullan ohjeella. Tällä kertaa kekseinä oli sellaisia neliskulmaisia sokerikaneli -keksejä, niitä kun on jostain kumman syystä ilmestyny kaappiin monta pakettia... Kostuke maitoon en laittanut sokeria ollenkaan, sitä kun kekseissä oli. Keksi antoivat sellaisen jännän kanelisen maun. Suklaa oli tällä kertaa Pandan maitosuklaata, siitä ja keksien kanelisuudesta johtuen ulkonäkö ei tällä kertaa mielestäni ollut niin miellyttävä kuin aikaisemmin mutta hyvää kakku kuitenkin oli.
Monesti oon nähnyt tällaisia "Pannukakkurullia" ja syksyllä oli Pirkan Mitä tänään syötäisiin -lehdessä kans ohje, niin ajattelin kokeilla. Hyväähän tuo oli ja mukavaa vaihtelua tavalliseen pannukakkuun. Kaveriksi laitettiin vielä vanilja jätskiä. Rullasta tuli mieleen sellainen "Lätty kakku", jota pitää kokeilla kun seuraavan kerran lättyjä tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥