keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kummipoika yökylässä

Koulu kiireet tässä hieman helpottivat, joten jospa ehtisi vähitellen tännekin laittamaan postausta odottavia juttuja :)Ystävänpäivän aikoihin oli kummipoikamme ensimmäistä kertaa meillä yökylässä :) Vauhtia ja vilskettä riitti energisellä pojalla, kummeillakin oli hauskaa ja päästiimpä käymään Tietomaassakin pitkästä aikaa :D Kotona sitten leivottiin, pelattiin Monopolia, tehtiin tortilloja...

Mun tehtäväksi jäi leivonnan osalta vain ottaa tarvikkeet esille, poika hoiti muuten hela hoidon :) Kinuskikissan Seeprakakku tehtiin, jota vähän maisteltiin ja loput poika vei kotiansa. Leivonnan osalta aina sattuu ja tapahtuu, niin nytkin: kippo oli hieman lähellä pöydän reunaa ja niinhän siinä kävi, että tönäistiin se lattialle :D Onneksi oli vain munat siellä, joten ei muuta kuin uudet kuppiin ja jatkettiin. Allapa hieman kuvia tokaluokkalaisen taidonnäytteestä :)
Monopolissa poika pesi meidät, varsinainen finanssivelho :D


Tietomaan "tuttavia" :)Käytiin uudessa lähi kaupassamme ja löysin sieltä tämmöisiä. Isäni on kaiken tulisen ystävä, joten pakkohan näitä oli ostaa maistijaisiksi. Olivatkin kuulemma tulisia mutta hyviä ja on niitä ostettukin tämän jälkeen pariin otteeseen :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, niin huippu kun pääsee kummitädin kanssa leipomaan. Varmasti jää mukavaksi muistoksi lapselle.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kun laitettiin kuvia muistoksi kera kirjeen postissa :) Mukava on kummitädinkin leipoa kummilasten kanssa <3 Pari viikkoa sitten oli leipuri apurina n.2v kummityttö, siitä lisää myöhemmin ,)

      Poista

Kiitos kommentista ♥