perjantai 13. marraskuuta 2015

Hirrrveän hyvää hirvikeittoa


Lokakuun puolella mies osti työkaveriltaan hirveä säilykkeenä. Työkaveri on kuulemma hirvimiehiä, joten lieneköhän tuo ollut vielä itse pyydettyä :D Oikein herkullista hirveä oli, ensimmäinen purkki meni ihan paljaaltaan ja leivän päällä, toisesta sitten tein hirvikeittoa tässä viikko sitten. Vielä yksi säilyke odottaa hirvikiusausta varten ,)


Isäkin toi lokakuun alussa taas purkin muikkuja, niinkuin viime vuonnakin. Muikut tuli syötyä ja olipa siellä yksi tosi isokin muikku, liekö jo ollut siika :D Eikä tämä ole kalavale! Siiasta tuli muuten mieleen, että kun olin viidennellä luokalla luokkaretkellä, pilkin elämäni ainoan kerran ja sain siian! :D Annoin sen sitten tallissa majailevalle kissalle, kun enhän minä sillä mitään tehnyt :) Tästä luokkaretkestä on video muistona, jota tulee aina silloin tällöin katseltua. Kiitos Möykky-opelle sen kuvauksesta :)2 kommenttia:

  1. Nuo hirvisäilykkeet on kyllö herkkua! Varmasti keittokin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli! Ja varmasti osaltaan vaikuttaa sekin, että harvoin saa tämmöistä herkkua :) Serkun isä oli aikoinaan hirviporukassa ja muistan, kun heidän tallissa rötkötti pöydällä hirvi :D Tai vasa kait se oli, pikkutytön silmissä näytti vaan niin todella isolta.

      Poista

Kiitos kommentista ♥